Рецепти за разкрасяване

 1. Домашна маска за лице с успокояващ нервата ефект. 

Смесват се два кубични хектометъра или с по-проста мерителна единица - гиголитър, следните: пасифлора, женшен, бял глог, лимонадка, водица, щипка надеждица. Всичко се бърка на от 120 до 1 000 000 пъти в блендера, понеже, гОркият, е с капацитет до 1л. След приблизитлно 6 месеца отварата се пие на големи гълтоци през цялото денонощие, в което отдавна не знаете кога е ден и кога  е нощ. Ориентир са често звездите, но откакто ги виждате и през деня, нещата са съвсем отвъд пределната линия.
 Като цяло отварата няма общо с маската за лице. За нея , иначе, слагате от крема си за лице и сядате в поза, удобна за всички, но не и за Вас самите, тъй като с тези нерви отдавна не си намирате мястото  в живота. И така седите 6 месеца, докато отварата от по-горе не е готова.
Сега ще питате защо да чакаме да бъде готова цялата?!. Ами, хубав въпрос, ама не мога да решавам всички дилеми. Все пак, ето едно разумно решение: предвидете нервната криза 12 месеца по-рано и започнете предварителна подготовка по отварата. Оберете изброените по-горе билки в приповдигнато настроение, най -добре да се въртите из ливадите като гламави и да крещите като червеношийка във възможно най-ранно утро. Не забравяйте да си купувате редовно крем за лице. 
От името не целия екип Ви желам успех и сбъдване на всички мечти. 

2. Домашна маска за коса с поумнителен ефект. 

Тази маска е уникална, единствена по рода си и най-яката част е, че след нея Вие продължавате да имате коса. Изключения, разбира се, има! Ако преди маската сте в оплешивяваща фаза или тотално загубили настръхнал косъм, то тогава би било доста смело да очаквате настръхване след отмиването ѝ. Друго важно тук е, че маската се нанася върху коса, т.е. косми в количество поне 10 броя, прави или къдрави, на  квадратен сантиметър от главата, повтарям ГЛАВАТА. Препоръчително е въпросната да не е много празна или с други думи там да няма ехо. Хубаво е да са налични минимум 11, па макар фини, бръчици. Така ефектът на маската ще е по-сигурен за Вас и Вашето поколение.
Ако все пак има ехо, нищо не пречи да позлвате маската, тъй като тя ще е последният Ви проблем сега.
За употребата ѝ ще кажа само да не злоупотребявате, защото който зло чини, зло намира.
За приготвянето ѝ може да използвате (хмм, каквоо, каквоо) - айде например това:  сварен жълтък, зехтин и червен пипер. С малко сиренце става страхотен, бърз и лесен аламинут, с който да си дръннете винцето.
Абе, в общи линии слагате си шампоана, който позлвате в последно изкупучено и странно време, миете, отмивате и навивате кърпата. Ако нямате коса - просто си пренавийте ластиците, вземете виното и аламинута от по-горните редовете, седнете на дивана или друго удобно за седене, повтарям СЕДЕНЕ, не СПАНЕ, място, отворете една любима или нова книга. Четете.
Когато процедурата се повтаря редовно, рано или късно резултатът ще е налице. Честна скаутска!

3. Домашна маска за отстраняване на ненужни драми

Тази маска е изключително подходяща за лица, склонни към отрицание на обкръжаващата действителност. Препоръчана е от екип лицензирани професори, израснали като свободни хора, възпитавани от деспотични родители - също лицензирани професори. Лицензът се предава от поколение на поколение без заверки и без съмнения в качествата на генерациите.
 Маската е в цвят прозрачен и това не е случайно, защото идеята е човекът, който носи маската да не знае...От време на време е възможно да предизвика задух, сърбеж или други физически неразположения, но с тях лесно може да се справите. Просто си вземете душ под летен буреносен облак. Не прекалявайте с душ-гела, тъй като летните дъждове, знаете сами, са кратки и рискувате да се движите из улиците с диря от пяна, мехурчета и аромат на мента , който аромат далеч не е от душ-гела.
 Безспорните качества на маската се коренят не толкова в нейната материя, колкото в преносителя или с други думи тоз, дето не знае, че я носи. Ама ти личииии, брааат!
Маската е домашна, но на пазара има много и сравнително безопасни такива, ако сте от тези, дето ги мързи да дишат и една маска не могат да си забъркат. Единстените жертви (за които се знае) на подобни, фриволно продавани маски са в общи линии мързеливи, ама толкова мързеливи хора, че ги мързи даже да си купят. И в крайна сметка не е ясно на какво точно са жертви, ама онзи ден по новините само за такива ненужни драми говореха. 
И така, най-важна си остава красотата отвътре.

 

Коментари

Популярни публикации от този блог

Внимание! Тестосеронът е повече!

Бебешки новини, емисия 4

Жена ре-шофьор