Реклама на масажор

 Светът на рекламите е необятен. За тях съм писала и преди. Благодаря на двамата прочели текста.
Нещо ме чопли, че не съм доизчерпала темата и ей ме на с един задълбочен анализ на реклама на масажор.
Масажорът Бернардо.
За тези от вас, които се питат какво ли прави този продукт, ще кажа, че се надявах на въпрос от типа: Що па Бернардо?!, но нищо. В живота често има подобни разминавания.
И така, рекламата започва с музика и жена, която тича в парка. Музиката се чува от слушалките ѝ, тъй като е с три деца и от второто насам не чува добре. Жената се е отплеснала до неузнаваемост в ритъма на собствените си крака, които пък следват ритъма на музиката. Представете си, така за по-нагледно, пазарджишка копаница. Жената е хореограф, браво на вас, Нострадамуси.
И така, в ритъма на копаницата и от време на време с ръце на кръста с типичните за едно по-бурно хоро подвиквания, жената продължава тренировката и просто не обръща внимание на страничните погледи към нея. С три деца такива погледи са по-скоро: Ок, все още ме забелязва някой.
На едно място, встрани от пътеката за тичане, жената се спира , вади прецизно сгънат в раницата ѝ лост и две пръчки, сглабя всичко за минутка, прави 9 крачки назад, засилва се съсредоточно и чупи рекорда на Стефка Костадинова по овчарски скок. Без да го повтаря, събира лоста и пръчките обратно в раница, обръща се и продължава по пътеката, като ловко заобикаля и подминава всички други, движещи със скорост под 112 км/ч и 5 конски сили.
Наближава края на тренировката, тъй като скоро ще се съмне, трябва да организира събуждане и закуска, и тя решава да се поглези с 3 литра изворна вода на екс. Прибирането до вкъщи е пеша в ритъм три-четвърти или с други думи - ръченица. Добре че живее през 7 квартала, почти в осмия.
Влиза вкъщи доволна и заредена от вечерната си 6-часова тренировка. Всъщност жената отдавна няма нужда да спи и времето за сън заменя със спорт. С неразрушима, непоколебима, здраво стъпила на земята походка се препъва в миниатюрна зелена играчка, едва доловима с просто око, но така набиваща се в петата на случаен и злощастен минувач, че се губи там до неузнаваемост и единствена следа остават болката, толкова силна, че обагря сълзите на злощастната в цвета на играчката. Феноменът се обяснява в края на рекламата със забързан говор ето така: след настъпване няма смисъла да четете упътването, задържаният красък избива в сълзи, а те избиват в цвета на играчката от яда на майката, който казват , е 9тото чудо на света и 7ма интуиция на жената.
След тази сцена жената взема Бернардо и го поставя зад тила си, за да отнеме яда, после го налага на петата и постепнно сълзите се избистрят. Усмихва се , поглежда масажора и му благодари от сърце и пета.
Това е в общи линии. Масажорът се разпродава като топъл хляб на промоция с няколко миниатюрни играчки в случай, че клиентът няма. 
Цената, разбира се , е скромна и намалена от 999,99 лв. на 777, 77 лв само тази седмица. И така от 5 насам.
Сигурно се питате: "А какво стана с играчката в петата на жената? "
Ами, нищо,. Остава си там завинаги и скоро променят израза от " Да ти е обеца на ухото" на " На ти ся, да ти е играчка в петата".

С обич,
Аз

Коментари

Популярни публикации от този блог

Внимание! Тестосеронът е повече!

Бебешки новини, емисия 4

Жена ре-шофьор