Как да оцелеем в социална изолация , сезон 2

 На прага сме на втори сезон изолация. Трейлъра е пуснат и оценките му вече заливат обществото.
Тъй като филма вече го играхме, опитът е  на лице. Затова със отредeната ми сила (казвам сила, не дарба) на писане, съчетана с опита ми от сезон 1, аз реших да бъда полезна и да извлека основното, за да се съхраним и сега. 
Едно от най-важните неща е да се къпем редовно, защото така ще пуснем по-здрави корени и ще сме повече време здраво вкоренени в земята или с други думи няма да летим, въобразявайки си неистини.
След това е хубаво да се приемем такива каквито сме, т.е. многолики. Така след няколко седмици дори няма да забележите как водите със един или много свои образи, разговори на всякакви теми. Ще ги обсъждате, ще спорите, ще се контрирате, ще си крещите. Важното е да се обсъжда всичко, да не тежат премълчаните думи на някой от образите ви. Ако това се случи, отделете му време и го предразположете да си каже мъката, защото в противен случай рискувате да падне имунитета на всичките ви образи, а това ще е кофти за всеки един поотделно и на всички ви заедно, при това едновременно. Напомням, че за да има успех всичко това е необходимо да се приемете такива, каквито сте в крайна сметка! Вероятността някой друг да Ви приеме такива, каквито сте е много малка, затова Ви съветвам да разчитате на многоликостта си и смело да окопаете близкия кър.
 Не бъдете егоисти, дайте шанс на всеки неодушевен предмет вкъщи да изкаже мнението си по нашумели теми. Ако някой от семейството Ви реши да го прекъсне, спрете го незабавно и започнете домашен курс по Етика и морал. Първите записани подканете да заплатят таксите си в троен размер. За наследници нека бъде безплатен, понеже в следващите години и без друго казаното от Вас файда няма да има.
Ако в някой предишен живот, за който разбира се, имате поне бегли спомени, сте били  животно, извънземно или президент, предлагам да намерите начин пак да станете същото, тъй като ще разполагате с доста свободно време, което ако уплътните разумно, то просто ще спре да бъде свободно. Аз, например, имам такива спомени, че бях и трите неща едновременно. Много странна комбинация, към която, уви, оказа сe невъзможно да се върна, колкото и да опитвах в сезон 1.
 И така, още един съвет и вече смятам, че сме далеч по-подготвени за Сезон 2. Този не го препоръчвам на хора с по-тесен мироглед, но ако все пак решите да ме слушате , рискът е за ваша сметка. Само да прдупредя - бая дебело ще ви излезе. Та, излезте на въздух в рамките на имуществото, в което  пребивавате. Най-добре да се качите на покрива на въпросното, като в случая бъдете внимателни ако имуществото е движимо, например каравана или лодка, която по принцип няма таван. С такова движимо имущесвто, явно ще е най-трудно за Вас да осъществите качването на тавана. Идеята тук е да съберете максимално количство витамин Д, а и нежния ветрец да ви поодуха перчема. Усетите ли, че Д-то е изпълнило душата и сърцето Ви, слезте незабавно от тавана и преминте към затваряне на буркани. Колкото витамин Д успеете да натикате в стъклените съдове, толкова по-смислен ще е бил престоят Ви на тавана, който, както разбрахме, при лодката липсва. 

Ами, надявам се да съм била полезна.
С обич, Аз.


Коментари

Популярни публикации от този блог

Внимание! Тестосеронът е повече!

Бебешки новини, емисия 4

Жена ре-шофьор