Бебешки новини, емисия 4

 Ани и Пепи са вече  на по 3 годинки и продължават да водят вечерната бебешка емисия с актуални ,топли и преварени новини от цял свят. 

Вчера в държава от централна Европа е обявен нов национален празник по случай озаконяването на тръшканията на публични места. С подробности от мястото се включва специалният ни репортер с памперс-гащи Гошко. 
Гоше...

 - Здлавейте, Ани и Пепи. Намилам се в центъла на събитието, където е пълно с ладостни влъстници. Всицки се тлъшкат на земята и нямам тълпение да се вклуца след малко. От днес сте се изразяваме свободно и без плитеснение. Лодителите осте не са напълно съгласни, но скоро сте свикнат. Тук е доста сумно. Сте се вклюца пак по-късно.
Ани и Пепи...

 Сутринта в предававенето ни постъпи тревожна новина за изчезнала мама от краен квартал в София. Молбата е подадена от тризнаци на 2 и половина. Баща им също е объркан и не знае какво да прави. Поискахме повече подробности от силно разтревожените ни приятели и техния баща. В крайна сметка рещихме да обявим за национално издирване мама Боряна, която отговаря на следното описание.
Пепи....

Майката е на 98 години, според тризнаците Боби, Бори и Бубу. Изглежда е била облечена в любимата им пижама на сини жирафи с перманетно петно от недопито кафе на левия крачол. Пантофите на мама Боряна също са изчезнали , но тях не ги обявваме за национално издирване за сега. Ако майката не се появи до утре, ще търсим пантофите за утеха на децата, но по-скоро на бащата. Косата на мама Боряна е вечно вързана , а цялата ухае на любов, пак според децата. Според все още разстроения баща - на задушен лук. Последно е била контакта и отговаря на името: Мамоооооооо! , изречено с крясък. Други особени белези: тича бързо, заспива рязко, спи права, а може и да не спи. Зодията е водна, май Водоравен беше, казаха тризнаците. Не носи накити и често отговаря след третото повикване, отново с крясък: Каквооооооо! Допълнителна информация чакаме от бащата, когато дойде на себе си.
Ани...

Невероятна новина! Току що с нас се свързаха близнаците от преди малко. Оказа се, че мама Боряна е влязла да си измие зъбите! Децата вече са спокойни, а бащата е хоспитализиран, заради силния стрес.
Пепи....

Завършваме емисията с щастливи вести за новото попълние в екипа ни. От утре сутрин колегата Дамянчо ще води ранната бебешка емисия , която ще обсъжда известните в страната деца , децата, които участват в риалита или телевизионни игри. Утре гост ще бъде участник от играта "Стани разбран" , който отговори на въпрос за 100 пакета памперса. А, ето го и въпроса за всички нетърпеливци:

От коя приказка не е описаният герой: Голям, лош, вълк?

А. От трите прасенца
Б. От седемте козлета
В. От червената шапчица
Г. Грозното патенце

Благодарим за високия рейтинг. Ние, Ани и Пепи, все още неграмотни, но с висок езиков стил на изразяване, Ви подканваме да накарате родителите си да спрат да гледат официалните новинарски емисии. Нашите са по-достоверни. 
Желаем Ви сладък сън, гушкане, весели игри, сухи нослета и дупета. 

С Вас бяха Ани и Пепи.


Коментари

Популярни публикации от този блог

Внимание! Тестосеронът е повече!

Жена ре-шофьор